Lovpakke

Før du begynder at scrolle ned for at læse priser, så lad os kort forklare lidt om hvordan priserne her i branchen er skruet sammen. De fleste køreskoler bruger det der hedder en lovpakke og har derefter en masse ekstra udgifter som stadig er en nødvendig del af at gennemfører en kørekortuddannelse.

vi har valgt 2 slags pakker her på skolen, den ene er en Lovpakke og den anden er en Beståelsespakke, forskellen mellem dem og hvilken der passer bedst til dig, kan du læse mere om nedenfor.

Tilbud på Lovpakke: 11.999,- SPAR 2.000,-

Listepris i kr.:

 • Ubegrænset teoriundervisning
  Minimum 29 lektioner a 45 min. – 2.900,-
 • Manøvrebane 4 lektioner a 45 min – 2.100,-
 • Manøvre på vej 16 lektioner a 45 min. – 6.400,-
 • Køreteknisk kursus (glatbane)
  4 lektioner a 45 min. – 2.599,-

Listepris: kr. 13.999,- 

Denne pakke kan betales over 2 gange a kr. 6.149,- pr. gang.

Selvom kr. 11.999,- umiddelbart virker til at være en fin pris for et kørekort, er der desværre også nogle ekstra udgifter som skal påregnes på grund af lovgivningen. Derfor skal du tage højde for, at der foruden prisen for lovpakken, vil komme følgende ekstraudgifter:

Minimum ekstra udgift i alt 3.050,-

Ekstra udgifter til Stat/køreskolen/andre.
Listepris i kr.                 

 • Færdselsrelateret førstehjælpsbevis – 750,-
 • Lægeerklæring – 4-500,-
 • Prøvegebyr til politiet – 600,-
 • Administrationsgebyr for booking af prøver
  Til teori/praktisk prøve – 250,-
 • Leje af bil til praktisk prøve inkl.
  1 lektion på vej før prøven – 1050,-

Kørekortet kommer altså til at koste en del mere end lovpakkeprisen. Ofte er lovpakkeprisen misvisende, da mange tror, at det er den samlede pris på kørekortet. Af den grund har Rådet for Sikker Trafik lavet en guide over, hvad du skal være opmærksom på, inden du vælger en køreskole. Du kan læse mere om Rådet for Sikker Trafiks guide her. https://www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/i-bil/tag-koerekort

Dette er selvfølgelig betinget af, at du for det første ikke har brug for en teoribog eller online adgang til undervisningen, og for det andet at du er en så god en bilist, at du kun behøver de påkrævede 16 lektioner på vej, som langt fra er tilfældet for de fleste. Erfaringer viser, at de fleste har brug for mellem 6-10 lektioner ekstra på vej. Du kan derfor påregne følgende ekstraudgifter, hvis du eksempelvis køber en teoribog og 8 ekstra lektioner på vej:

Teoribog/online adgang kr. 349,- 8 lektioner på vej a 45 min x kr. 400,- pr. lektion lig med kr. 3.200,-

Samlet set vil det i alt blive til kr. 18.598,-, hvilket dog er betinget af, at du består både teoriprøve og praktisk prøve i første forsøg. Består du ikke første gang vil udgifterne hurtigt stige, da det som regel kræver ekstra lektioner på vejen, samt nyt gebyr til politiet og leje af bil til den praktiske prøve.

Her hos Slalom Trafikskole har vi valgt at lave en pakke der hedder beståelsespakken, som består af både lovpakken samt de ekstraudgifter, man også bør tage højde for. Læs mere her