Køreskole i Søborg – Slalom Trafikskole!

VI TROR PÅ VIDEN REDDER LIV!

Slalom Trafikskole er en moderne køreskole i København med plads til 10 elever pr. hold. Alle kørelærere på køreskolen er uddannet efter de nye regler*, hvor pædagogik, teknik og færdselslov flettes sammen. Dette sikrer eleverne et fagligt udbytte, der tager afsæt i den enkeltes behov.

 Vores høje beståelsesprocent afspejler de didaktiske overvejelser vi konstant gør os for hele tiden at blive bedre og præge branchen med nye tidssvarende tiltag.

Slalom Trafikskole er medlem af kørelærerforeningen, som yder garantiordning til eleverne. Du kan læse mere om garantiordningen her

 Vi tilbyder kørekort/generhvervelse af kørekort til alm. bil og snart til motorcykel. Trafik relaterede Førstehjælp udbyder vi også.

Vi har holdstart hver mandag kl. 17:00, hvor du er velkommen.

Slalom Trafikskole holder til i området omkring Søborg, Gladsaxe, Buddinge, Lyngby og Virum tæt på det centrale København. Idet der er et busstoppested lige ude foran køreskolen, er det nemt at tage bussen her hen. 

 Vi ses på slalom

Frederiksborgvej 221 2860 Søborg.

22136713

info@slalom.dk

 

Deniz er en fantastisk kørelærer!

Deniz er en fantastisk kørelærer!
Jeg mødte ham, da min første kørelærer kom til skade, og jeg dermed ikke kunne færdiggøre mit kørekort hos hende. Jeg havde taget teorien og de første obligstioriske køretimer, men jeg manglede rutine og overskud til at køre forsvarligt. Så da jeg pludselig stod uden lærer, var Deniz bare klar.
Man tør godt spørge Deniz, om de ting man ikke forstår, og han er fænomenal til at forklare dem.
Han er super fleksibel og nem at tale med. Hvis man er ærlig omkring, hvad man har brug for, er han ærlig om, hvad der kan lade sig gøre.
Han fandt f.eks. hurtigt en køreprøve til mig på et rigtig godt tidspunkt, og han gav mig præcis den mængde køretimer, jeg havde brug for til at bestå prøven første gang!

Bedste køreskole ever!!

Hvis du står i den situation, hvor du skal til at finde en køreskole, så kan jeg helt klart anbefale Slalom Køreskole. Mahdi er den bedste kørelærer man kan ønske sig. Han er pisse sød, sjov og imødekommende. Du ender med at få en masse viden af hans teoriundervisninger samt en lærerig køreundervisning, hvor du med garanti kommer til at bestå på den hurtigste og bedst mulige måde.

Det er bedst på Slalom Trafikskole!

Jeg skiftede til slalom køreskole, idet den forrige køreskole jeg gik på ikke var særlig professionelt. På Slalom Køreskole er der online bookning, og du kan derfor booke de tider, der passer bedst til dig! Jeg havde en super fed oplevelse, hvor jeg blandt andet bestod den praktiske prøve ved første forsøg! Det er nogle vildt gode, professionelle og opmuntrende lærer, og jeg takker især Sofjan for at have hjulpet mig en hel del!